COACHENDE OG TERAPEUTISKE SAMTALER

- Lider du af angst, depression, stress eller lavt selvværd? Eller står du midt i en svær periode af livet?

Få hjælp til at navigere i artistlivets udfordringer

De seneste 10 år har mit fokus som psykolog været at yde hjælp til kreative professionelle, der oplever livsforandringer, stress, sorg, angst, depression, svigtende selvværd, manglende motivation og andre problemstillinger, som hæmmer livsudfoldelsen og påvirker relationer. Min baggrund som psykolog og min erfaring med artister og musikere gør mig i stand til at forstå de komplekse dynamikker, der ofte ledsager et liv i kreativitetens tjeneste.


Jeg er bredt funderet i det terapeutiske felt og kan tilbyde dig samtaler med udgangspunkt i det, som har betydning for dig. I starten af vores terapiforløb lægger jeg vægt på at skabe rum for, at du kan beskrive, hvor du befinder dig i dit liv, hvad dine ønsker for terapien er, samt hvilke områder af dit liv, du gerne vil udforske nærmere. Jeg lægger stor vægt på, at vanskeligheder ikke blot fjernes, men at et forløb medfører en personlig udvikling, som sikrer varige forandringer og en større følelse af tilfredshed og glæde i livet.


Jeg ser frem til at arbejde med dig, uanset om du søger støtte til at navigere i personlige udfordringer, ønsker at udvikle nye kreative færdigheder, eller har brug for en fortrolig samtalepartner til at reflektere over dit private eller professionelle liv. 


Standardprisen for 1,5-timers konsultation er 1.200 kr. Som ung under 30 år eller med en henvisning fra sygesikringen nyder du en fordelagtig pris på kun 900 kr., hvilket inkluderer en eksklusiv 25 % rabat.


Kontakt mig på tb@denkreativeimpuls.dk eller ring til mig på tlf. 28701070


Troels Boberg er psykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet med speciale i kreative og kunstneriske processer. Han underviser på Rytmisk Musikkonservatorium i København (RMC) og er konsulent for Roskilde Festival. Hans kompetenceområder er psykologi, kunst, kreativitet, kommunikation, ledelse, meditation og kunstterapi.