KONSULENTER

- INTRODUKTION TIL DKI'S PRIMÆRE INSTRUKTØR OG UNDERVISER

TROELS BOBERG

Stifter og Chefkonsulent

Mail: tb@denkreativeimpuls.dk

Telefon: +45 28 70 10 70

Troels Boberg er stifter og CEO i kursusvirksomheden DEN KREATIVE IMPULS. Han er DKI's primære instruktør og underviser. 


Siden 2013 har Troels fungeret som psykologfaglig konsulent og foredragsholder, hvor han med originalitet og entusiasme har undervist i en række forskellige kreative og kunstpsykologiske emner. 


Som underviser har Troels en særlig evne til i at formidle psykologiske teorier, så de er til at forstå for alle. Hans undervisning er altid praksisnær, og han anvender mange eksempler. Troels har altid et tip eller trick ved hånden, der kan hjælpe dig.


Med mere end 10 år som underviser er Troels en særdeles erfaren underviser, der med høj faglighed og humor beriger kursisterne med viden, værktøjer og teknikker inden for hans kompetenceområder.


Kompetenceområder: Troels er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet med speciale i kreative og kunstneriske processer.  Han underviser på Rytmisk Musikkonservatorium i København (RMC) og er konsulent for Roskilde Festival. Hans kompetenceområder er psykologi, kunst, kreativitet, innovation, kommunikation, ledelse, meditation og kunstterapi.  


Troels´ åbenhed og imødekommenhed sikrer, at der altid er plads til spørgsmål og dialog i undervisningen. Han har erfaring med at undervise såvel børn og unge som voksne. Troels underviser i alle emner på både engelsk og dansk.


Privat er Troels gift med den danske billedkunstner Louise Thomine Boberg og far til Solsikke på 3 år. Han er en dedikeret familiefar og glad floorballspiller. Når ikke Troels holder foredrag, læser han bøger eller går til koncerter og elsker at opholde sig ved Vesterhavet sammen med sin familie. 

“Troels er en meget kompetent underviser, dygtig til at udfordre og god til at samle op samt sende kursisten videre beriget med ny viden og øget indsigt i sig selv.”


Lars Liliengren

Senior Production Manager - Roskilde Festival, 2021

“Troels er altid velforberedt og stiller med et stort overblik, et personligt og professionelt overskud og et fantastisk engagement.”


Morten Büchert

Fagansvarlig for Musikproduktion  - RMC, 2021

“I have studied music for 8 years in 4 different conservatories, and Troels course was the best single course I’ve had so far.”


Mirja Klippel

Master Music Performance - RMC, 2017

“The course that Mr Boberg gave this semester was probably one of the most fulfilling pedagogic experience I’ve had in my academic path. The content was dynamic and original and we, as students, had the opportunity to put in perspective our own experience with our artistic practice. Mr Boberg showed a great dedication to the students and I am thinking it would be most profitable for students to be exposed to that course at least once in the pursue of their studies.”


Vincent Ruiz del Portal

Master Music Performance - RMC, 2017

“Mine timer med Troels har været meget øjenåbnende for mig og har helt sikkert været nogle af de vigtigste timer jeg har haft gennem min tid på RMC.”


Rasmus Gregersen

Musikproduktion - RMC, 2021

“Undervisningen med Troels er altid morsom og med en stor kærlighed til emnet. Troels er god til at undervise på et generelt plan og vise, at det er de samme grundregler som gør sig gældende i alt kunstnerisk arbejde. Jeg mener, at alle kreative aspiranter burde have et forløb med Troels, hvor de arbejder med sig selv som kunstner."


Jakob Makongo

RMC, 2021